Gør Fastlink.dk til din startside, klik her            

Velkommen til, nok "Danmarks bedste startside"
 

                            Hvad kan Fastlink.dk ?

Med Fastlink.dk - er der fra forsiden direkte adgang til de væsentligste søgemaskiner og telefonbøger.

Med Fastlink.dk - er der endvidere links til enkelte aktuelle emner, som dagligt opdateres og udskiftes.

Fastlink.dk - vises bedst i skærmoplæsningen 1024x768, men kan sagtens anvendes ved andre skærmopløsninger.

Med Fastlink.dk - kan man gå på opdagelse i den den righoldige emneopdelte linksamling. De udvalgte links er i mange tilfælde valgt, fordi de igen har linksamlinger til de pågældende emner. Undermenuer vises i billedet til højre. Hvis overskriften i undermenuen er lys blå med en streg under er det fordi der til undermenuen hører flere undermenuer. Man kan altid komme tilbage til en undermenu ved at klikke på overskriften i undermenuen.

Med Fastlink.dk - kan man alfabetisk søge i linksamlingen. Typisk vil man blive ledt til den undermenu, hvor det man søger befinder sig.

Med Fastlink.dk - kan man opbygge sin personlige linksamling, så den fremkommer i det højre billede nøjagtigt som andre undermenuer.
Betingelsen for at lave en personlig menu er, at man har adgang til programmet Front Page, som normalt er en del af Windows 2000 og XP. Har man det, kan man let lave linksamlingen, når man følger forklaringen i punktet "Om personlige links"
Den personlige linkside er et htm dokument som skal placeres på C-drevet i en mappe, som man opretter med navnet, fastlink. 
Htm dokumentet kan også lægges på en diskette, så man kan tage sin personlige linksamling med til andre computere.

Gå tilbage til forsiden ved et klikke på Forside i overskriften, eller tryk på Start ved flaget.